Peter Madsen sagen bliver til serie

Det var måske nærmest et spørgsmål om tid, inden den meget profilerede “Ubåd sag” med Peter Madsen og drabet på Kim Wall ville blive filmatiseret. Nu er det så kommet frem, at der arbejdes på en serien om drabet på Kim Wall.

Det bliver den utrolig dygtige instruktør Tobias Lindholm, der skal stå bag serien. Inden der er nogen, som begynder at synes at det er respektløst overfor Kim Walls familie, så er disse med inden over projektet. Serien vil nemlig ifølge BT blive lavet sammen Jens Møller, der er efterforsker ved Københavns Politi og så Kim Walls forældre.

“I produktionen af en krimiserie som denne, der er bygget på rigtige begivenheder og rigtige personers liv, kan og vil jeg ikke agere alene. Samarbejdet med Jens Møller og Ingrid og Joachim Wall er derfor afgørende“, siger instruktøren i pressemeddelelsen

I en pressemeddelelse siger Tobias Lindholm: “Jeg vil ikke lave en krimiserie, som er positiv over for gerningsmanden eller forbrydelsen. Derimod er jeg interesseret i menneskene og arbejdet, som opklarede forbrydelsen, såvel som menneskene, som må fortsætte med at leve deres liv – trods forbrydelsen. Derfor kommer gerningsmanden ikke til at være synlig på noget tidspunkt.” Her er det især det sidste, der er værd at bide mærke i. For at give så lidt opmærksomhed til Peter Madsen, som muligt, vil han altså slet ikke være med.

Der er derfor heller ikke nogen grund til begynde at spekulere på, hvem der skal spille rollen som den moderiske ubådsbygger.

Det vides ikke hvor serien kommer til at kunne ses henne på nuværende tidspunkt.

 

 

Be the first to comment on "Peter Madsen sagen bliver til serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*