Pilou Asbæk i Game of Thrones

Lige som så mange andre nationaliteter, så er danskerne vilde med Game of Thrones, der ligger helt i top hos mange, når der skal nævnes yndlingsserier, og noget tyder på, at serien også elsker danskere.

Udover Nikolaj Coster-Waldau der har været med fra starten, Birgitte Hjorth Sørensen og Dar Salim kommer der nu endnu en dansker på rollelisten til en af verdens mest populære serier.

Det er nemlig blevet bekræftet, at Pilou Asbæk vil være at finde i den sjette sæson af HBO serien, som får premiere til april næste år.

Det er ikke blot bekræftet, at han skal være med, det er også blevet bekræftet, at han skal spille Euron Greyjoy, der er onkel til Theon og Yara Greyjoy. Han er en notorisk pirat, kendt og frygtet over hele verden.

I Danmark har han for længst slået sit navn fast med flere filmroller og roller i serier som Borgen, Blekingegade  og senest 1864. Det er dog heller ikke helt uvant, at medvirke i udenlandske serier. I 2013 medvirkede han i The Borgias, det er dog ikke noget der nærmer sig Game of Thrones i popularitet.

 

Be the first to comment on "Pilou Asbæk i Game of Thrones"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*