Pretty Little Liars film kan være på vej

Pretty Little Liars er i øjeblikket i gang med sjette sæson, hvor anden del vender tilbage til januar. Der er desuden allerede annonceret en syvende sæson som efter planen får premiere i slutningen af næste år. Der er dog mere godt nyt til fans af serien.

I et interview med Good Morning America svarede Marlene King, der er producer på serien, på spørgsmål fra seerne. Her lød af af dem, om man kunne forvente at se Aria, Hanna, Emily og Spencer på det store lærred på et tidspunkt.

Hertil svarede Marlene King ikke lidt afmålt, som man tit oplever det, derimod afslørede hun, at de har nogle rigtig gode ideer til en fantastisk film. Der er dog god grund til at slå koldt vand i blodet. Filmen er nemlig ikke lige på trapperne. Hun lagde nemlig ikke skjul på, at hvis filmen kommer, så bliver et ikke lige med det samme, og heller ikke lige efter serien er slut. Med andre ord, er det planer der ligger et godt stykke ude i fremtiden.

Hun bekræftede på ingen måde dette, men sagde også, at det ikke var umuligt at syvende sæson kunne blive den sidste. Som det ofte er med den slags ting, så hænger det i sidste ende nok kraftigt sammen med hvordan seertallene ser ud.

Be the first to comment on "Pretty Little Liars film kan være på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*