Prison Break sæson 5 i tidsproblemer

Hvis du er fan af Prison Break, har du nok for lang tid siden set, at serien bliver genoplivet i år. Tilbage i juni sidst år annoncerede FOX, har der kommer en femte sæson bestående af 10 afsnit, og at den ville komme i 2016, men nu er serien løbet ind i problemer.

Problemet finder man i serien Legends of Tomorrow, der er ved at blive optaget i øjeblikket, og hvor der er premiere senere på måneden. Problemet med serien er, at både Dominic Purcell og Wentworth Miller, der spiller hovedrollerne i Prison Break også medvirker i Legends of Tomorrow, og at FOX derfor er løbet ind i et tidsproblem.

Purcell har overfor TVLine bekræftet, at 20th Century Fox og Warner Bros (der er de to selskaber bag serierne) er i forhandlinger om at få enderne til at nå sammen, så begge serier kan få succes. Han siger også, at han håber på, at optagelserne til den nye Prison Break kan gå i gang her til foråret. Alene det kan måske blive et problem, da det var meningen at optagelserne allerede skulle i gang i vinteren.

Den kommende sæson kommer til at være en form for efterfølger til de fire første sæsoner, hvor man møder karaktererne flere år efter den “originale” serier har udspillet sig. Derudover er der ikke sluppet meget ud om handlingen i den. Brødrene Lincoln Burrows (Purcell) og Michael Scofield (Miller), vender tilbage, og det samme gøre flere af hovedfigurerne fra serien, men hvem er endnu ikke afsløret.

Der er der endnu heller ikke nogen premieredato på serien på nuværende tidspunkt.

 

Be the first to comment on "Prison Break sæson 5 i tidsproblemer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*