Rambo kommer som serie

Rambo er efterhånden et af de længstlevende franchises i filmhistorien. Den første film First Blood havde premiere tilbage i 1982. Efterfølgeren Rambo: First Blood Part II havde premiere et par år efter. I 1998 var der premiere på Rambo III og herefter var der stille omkring John Rambo.

I 2008 levede han så op igen i Rambo efter tyve år i dvale. Filmen var både skrevet og instrueret af Sylvester Stallone, der naturligvis også spillede titel- og hovedrollen i filmen. Det forlyder også, at der kommer en femte film, selvom der endnu ikke er sat en dato på den.

Det er dog ikke det eneste, der er på vej i franchisen. Det forlyder nemlig, at FOX arbejder på et reboot af Rambo sammen med Stallone, men denne gang i serie form. Det er også kommet frem, at Stallone bliver executive producer på serien, men hvad hans rolle foran kameraet bliver er endnu uvist.

Serien kommer til at handle om hans søn, en tidligere Navy SEAL, som dog aldrig har været nævnt de de foregående film, så der er naturligvis alt mulig grund til at gå ud fra, at Sylvester Stallone vender tilbage til rollen for at give faklen videre til en ny, der kan føre franchisen videre.

Rambo bliver skrevet af Jeb Stuart, der er alt andet end produktiv, men tilbage i 80’erne og 90’erne skrev store hits som Die Hard, Flygtningen og Sammensværgelsen men som i de sidste 20 år kun har skrevet et par enkelte film.

Der er endnu ikke sat navne på skuespillere, der skal medvirke i serien, ligesom der heller ikke er sat dato for premieren på nuværende tidspunkt.

Be the first to comment on "Rambo kommer som serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*