Ricky Gervais klar til Golden Globe næste år – men er Golden Globe klar til Ricky?

Forleden var Ricky Gervais igen vært for Golden Globe prisuddelingen. Han var som altid spydig omkring Hollywood, skuespillere og selve Golden Globe, og der var stikpiller til alle fra Mel Gibson og Sean Penn til Bruce Jenner (se hans monolog herunder).

Det var fjerde gang, at han udfyldte rollen som vært, hvor han ellers flere gange har sagt, at han nok ikke ville blive inviteret igen, og at han ikke ville mere. Alligevel har han ikke kunne holde sig væk, ligesom NBC ikke har kunne lade vær med at bede ham.

I år var lidt anderledes. Kort tid efter showet udtalte Ricky Gervais, at han også ville vende tilbage som vært næste år. Det er bestemt meget tænkeligt at det kommer til at ske, men indtil videre er det dog kun Ricky Gervais, der har besluttet det.

Bob Greenblatt der er chef for NBC’s underholdningsafdeling, har udtalt at han var yderst tilfreds med Ricky Gervais præstation som vært, og at man jo godt ved hvad man siger ja til, når man booker ham. Samtidig siger han også, at det endnu ikke er bestemt, hvem der skal være vært næste år, men at de da skal snakke med ham.

Seertallene var en smule lavere i år, end sidste år, men det skyldtes også konkurrencen fra andre kanaler var højere, så der var intet alarmerende i dette, så for alle os der er vilde med Ricky Gervais i værtsrollen, er der altså gode chancer for at det kommer til at ske igen næste år.

Be the first to comment on "Ricky Gervais klar til Golden Globe næste år – men er Golden Globe klar til Ricky?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*