Ricky Gervais tilbage som Golden Globe vært

Når der til januar skal uddeles priser til de bedste serier og film, er det igen Ricky Gervais er skal være vært. Han startede som lyn og torden i 2010, hvor han fik svinet alt og alle til. Den gang var der ikke mange, der spåede ham en stor fremtid i rollen som vært. Seerne elskede det dog, og han endte da også med at være vært i både 2011 og 2012, hvor hans bramfri holdninger igen og igen kom til udtryk til begejstring og forfærdelse.

Ved Golden Globe uddelingerne i 2013, 2014 og i år, har det være makkerparret Tina Fey og Amy Poehler, der har været værter ved et af de mest prestigefulde uddelingen i showbusiness, og de har generelt fået ros for deres arbejde. Ricky Gervais har da også tidligere udtalt, at 2012 var hans sidste gang, og at han aldrig ville være vært igen – sådan skulle det dog ikke være.

Det er nemlig nu kommet frem, at der ikke bliver genvalg til Tina Fey og Amy Poehler næste år, men at det derimod bliver Ricky Gervais, der vender tilbage til den rolle. De sidste par år har Gervias i sær haft travlt med serien Derek, hvor han meget apropos blev nomineret til en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle i en komedieserie.

Næste år kommer der også en film om David Brent (Gervais karakter fra hans gennembrudsserie The Office), så det er ikke fordi han har ligget på den lade side.

Be the first to comment on "Ricky Gervais tilbage som Golden Globe vært"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*