Ringenes Herre på vej som tv-serie

En af de mest succesfulde trilogier i moderne filmhistorie er Ringenes Herre filmene. Udover et hav af priser, så indspillede filmene mere end 3 milliarder dollars på verdensplan og er dermed blandt de mest lukrative i historien. Efterfølgende kom der naturligvis også de tre Hobitten film, der ligeledes indspillede lidt omkring 3 milliarder dollars. I alt har franchisen altså indspillet over 30 milliarder kroner.

Det var altså med andre ord et meget populært univers, der er bygget op omkring Tolkiens eminente bøger. Nu er der så måske godt nyt på vej til fans af Ringenes Herre. Amazon Studios har nemlig angiveligt vist interesse  i at købe en serie udgave, som Warner Bros. Television arbejder på. Hverken Amazon eller Warner Bros har dog på nogen måde ønsket at udtale sig omkring rygterne.

Det skulle efter sigende være Tolkien familien, der sammen med  Warner Bros arbejder på det. Angiveligt er Amazons øverste chef og en af verdens rigeste mænd Jeff Bezos selv interesseret i projektet, hvilket naturligvis kunne sætte skub i projektet. For med en formue på mere end 500 milliarder kroner, kan Bezos mere eller mindre gøre hvad der passer ham.

Amazon satser for tiden rest stort på at nu bredt ud i flere lande, og investere i originale serie. Det helt store gennembrud på streamingscenen lader dog vente på sig. Derfor kunne man godt forestille sig, at et yderst populært franchise som Ringenes Herre, ville være yderst interessant for dem.

Der er som sagt ikke mange er ønsker at kommentere på rygterne, og derfor vides der heller ikke meget om det på nuværende tidspunkt, men vi holder et vågent øje med udviklingen.

 

 

Be the first to comment on "Ringenes Herre på vej som tv-serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*