Robert Redford laver aftale med HBO

Siden Robert Redford slog igennem som skuespiller i midten af 60’erne har han ikke medvirket i en tv-serie, men i løbet af de sidste 10 år har han produceret nogle stykker.

Nu er der efter alt at dømme nye serier på vej fra den Oscar vindende skuespiller/producer/instruktør. Han har nemlig underskrevet en såkaldt first-look aftale med HBO, der i grove træk betyder, at de får lov at se alt hvad han laver, som de første.

Det første projekt han har kastet sig over, er en serieudgave af The Burgees Boys, der er skrevet af Elizabeth Strout, og handler om to brødre der “traumatiseres” af den trafikulykke, der dræbte deres far, da de var børn. De tager tilbage til Maine, hvor ulykken skete, og hvor der stadig er spændinger i luften.

Elizabeth Strout skrev også bogen Olive Kitteridge, der blevet lavet til en helt igennem fremragende serie på HBO, og sidste år vandt ikke færre end 8 Primetime Emmy Awards, og var nomineret til 3 Golden Globes.

Robert Redford har som nævnt produceret en del serier, men der har alle været tale om dokumentarserier, og dermed bliver The Burgees Boys også hans første fiktionsserie, hvilket alene er nok til at gøre det til at spændende projekt, da det bestemt ikke er hvad som helst han giver sig i kast med.

Hvis du ikke allerede har set Olive Kitteridge kan den på det varmeste anbefales. Frances McDormand, Richard Jenkins og Bill Murray leverer bundsolide præstationer i serien, der kan ses på HBO Nordic.

Be the first to comment on "Robert Redford laver aftale med HBO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*