Roots vender tilbage til tv

En af de mest ikoniske og populære mini-serier Roots/Rødder vender tilbage til TV. Det er næsten 40 år siden, at serien for første gang blev sendt med stor succes, og nu er der snart comeback.

Da Roots blev sendt i 1977 vandt den en Golden Globe for bedste bedste tv-serie. Den blev desuden nomineret til ikke færre end 37 Primetime Emmy Awards, men måtte dog “nøjes” med at tage 9 stk hjem, blandt andet for bedste manuskript, instruktion, bedste mandlige hovedrolle og mange andre.

Den oprindelige serie var på 12 afsnit, og det forlyder at den nye udgave bliver på 8 afsnit, og at premieren er sat til en endnu ikke fastsat dato i 2016.

Manuskriptet til serien er allerede ved at blive skrevet, og det står Charles Murray (Sons of Anarchy), Lawrence Konner (Boardwalk Empire), Alison McDonald (Nurse Jackie) og Mark Rosenthal (Mona Lisa Smile) for.

Der blive tale om en ny original serie, der vil tage udgangspunkt i Alex Haley’s roman, der også var grundlaget for den populære serie tilbage i 70’erne.

LeVar Burton der spillede Kunta Kinte i den originale serie, vil være at finde blandt den nye udgaves producere. Det vides endnu ikke, hvem der kommer til at sikre sig rettighederne på vores breddegrader.

 

Be the first to comment on "Roots vender tilbage til tv"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*