Så fik Hamm sin Emmy

I weekenden blev der uddelt Emmy priser i USA, som sammen med Golden Globes er der absolut mest eftertragtede priser inden for tv og serier. Game of Thrones blev ikke overraskende den store vinder, og kunne blandt andet tage prisen som “Bedste Drama serie” med sig hjem.

Noget af det der især også var værd at bemærke var, at Jon Hamm ENDELIG fik sin Emmy, for hans rolle som Don Draper i Mad Men. Serien har været nomineret og vundet flere gange. Jon Hamm har mere eller mindre været nomineret for hver sæson, men fik den altså først post mortem, forstået på den måde at serien nu er slut, og det var sidste chance for at give ham prisen.

Udover at Game of Thrones fik for bedste drama serie, fik Peter Dinklage for bedste birolle, ligesom den også fik priser for manuskript, instruktion og meget andet.

En anden helt stor vinder var HBO miniserien Olive Kitteridge, der både vandt bedste miniserie og Frances McDorman, Richard Jenkins og Bill Murray alle helt fortjent vandt for deres roller i serien.

På komedie siden har Modern Family været altdominerende de sidste mange år, men i år var der Veep der løb med priserne i den kategori.

Alle vinderne kan ses her

Be the first to comment on "Så fik Hamm sin Emmy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*