Sådan låner du uden sikkerhed

Hvis man går i banken for at optage et lån, kan det være svært at overbevise dem om, at det er en god ide. Det kan være, at du gerne vil have en ny computer, en rejse til USA eller lignende. Noget du går og drømmer om, men som er en drøm, som din bank ikke lige deler. Hvis de så alligevel går med til at låne dig pengene, kan de ofte stille krav om, at du stiller noget som sikkerhed. På den måde er banken nemlig helt sikre på at få deres penge, og ellers kan de gøre udlæg i den sikkerhed du har stillet.

Hvis man er veletableret og rent faktisk har fast ejendom, en dyrere bil eller lignende, man kan stille sikkerhed i, er det aldrig et problem at få lov til at låne. Det er dog langt fra alle, der har denne mulighed, hvis de står og mangler penge til det de drømmer om, men måske ikke lige har tålmodigheden til at spare op. Selvom det ofte er lidt billigere at låne penge i banken, så kan man også finde billige forbrugslån uden sikkerhed, men man skal kigge sig godt for inden man vælger, hvor pengene skal komme fra.

Kig betingelserne igennem

Der er altid nogen der står klar til at udnytte, at man står og mangler pengene, og der er nogle udbydere, som er gode til at tage godt ved, når det kommer til renter. Det er derfor at regeringen tidligere på året lavede et lovforslag om, at der skal komme et loft over, hvor høje rente låne udbydere må tage. Dette loft er primært henvendt til de såkaldte kviklån. Disse henvender sig ofte mod helt unge mennesker, og har ofte renter på over 100%.

Så hvis man vil låne penge hurtigt og nemt, skal man lige passe på, at det ikke kommer til at gå FOR hurtigt.

Be the first to comment on "Sådan låner du uden sikkerhed"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*