Sarah Michelle Gellar siger ja til Cruel Intentions serie

I starten af måneden kunne vi her på Serienyt.dk berette, at der var en serieudgave på vej af Cruel Intentions fra 1999 der blandt andre havde Ryan Phillippe, Reese Witherspoon og Sarah Michelle Gellar på rollelisten.

Efterfølgeren kommer til at foregå i nutiden altså 17 år efter begivenhederne i filmen. Af gode grunde vender Sebastian (Phillippe) ikke tilbage, mens resten står mere åbent. Allerede da nyheden kom frem, blev der spekuleret i, om Sarah Michelle Gellar, der ikke har voldsomt travlt i karrieren, ville vende tilbage – og nu skulle den være god nok. I hvert fald har Sarah Michelle Gellar selv annonceret nyheden på sin Instagram profil.

Serieudgaven skal foregå som en efterfølger til filmen, og handle om sønnen til Sebastian (Phillippe) og Annette (Witherspoon). Hvordan Sarah Michelle Gellars rolle Kathryns rolle passer ind i historien vides endnu ikke.

Kumble der instruerede filmen, vender som det tidligere er annonceret, også tilbage som instruktør. Der er endnu ikke sat navn på andre skuespillere, ligesom det endnu ikke med sikkerhed vides hvornår serien får premiere.

Be the first to comment on "Sarah Michelle Gellar siger ja til Cruel Intentions serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*