Scream serie trailer

Det er efterhånden næsten 20 år siden, at Wes Craven’s Scream havde premiere og var med til at starte en bølge af af “teenage” slashers.

Efterfølgende er der kommet tre efterfølgere af lettere tvivlsom kvalitet, hvor den seneste havde premiere i foråret 2011. Den endte med at indspille i underkanten af 100 millioner dollars på verdensplan, hvilket var færre end forgængerne, der alle havde været billigere at producere.

Dermed skulle man også tro, at det franchise var død og begravet, men nu det altså en chance mere. Denne gang bliver det dog ikke i filmformatet, men som serie.
Det bliver dog hverken på HBO, Netflix, Viaplay, C-More eller lignende, at det vil blive muligt at se den. Den kommer nemlig til at køre på den tidligere musikvideo kanal MTV. Serien er lavet i samarbejde mellem MTV og Dimension TV (The Weinstein Company) og Wes Craven er med som producer.

I USA har serien premiere til juni – det vides ikke helt om Danmark følges med, eller man må vente lidt længere.

SPAR OP TIL KR. 450,-!
Lige nu kan du få fri træning og hold i Fitness World i hele april til kun kr. 99,- !
Netop nu kan du få fri træning og hold + gratis ALL-IN i hele april og herved spare helt op til kr. 450,- når du melder dig ind i Fitness World! Oprettelsen er tilmed sat ned til kun kr. 99,-!

Be the first to comment on "Scream serie trailer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*