Seinfeld koster stadig kassen

I dag har Jerry Seinfeld fødselsdag og fylder 61 år. Serien der bærer samme navn blev en af de mest populære serier nogensinde, og havde millioner af seere da den kørte første gang.

Der er stadig mange, der nyder at se en af de bedste komedieserier i historien, derfor er det også stadig særdeles dyrt at sikre sig rettighederne til den. Det har Hulu måtte sande. De har nemlig sikret sig rettighederne til at være de eneste der må vise genudsendelserne i USA fra juni af, og det forlyder at de har betalt op mod 700.000 dollars – pr afsnit. Med 179 afsnit er det altså en rimelig stor udgift der er tale om, og der er nok ikke tvivl om at Jerry Seinfeld, der i forvejen er god for milliarder, kommer til at nyde godt af den aftale.

Serien kørte oprindeligt i 9 sæsoner, hvor efter Jerry Seinfeld valgte at stoppe serien, da han ikke ville lave en tiende sæson. Det forlød i sin tid, at han blev tilbudt mere end 100 millioner for en tiende sæson, hvilket dog ikke fik ham til at droppe sine principper.

Serien er kendt for at handle om ingenting, og det må siges at 700.000 dollars pr afsnit om ingenting er en solid pris. Såfremt denne pris rigtigt faktisk holder stik, har Hulu betalt omkring 125 millioner dollars for at sende serien, der har mere end 20 år på bagen, hvilket angiveligt også gør den til en af de absolut dyreste genudsendelser i historien. Det er dog i meget god tråd med Hulu’s strategi om at have mere og mere unikt indhold, der ikke kan ses andre steder.

Herhjemme kan du se serien på Viaplay, de har dog nok ikke betalt helt så mange penge pr. afsnit.

 

Be the first to comment on "Seinfeld koster stadig kassen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*