Shades of Blue trailer

NBC har for nylig udsendt den første trailer til deres kommende serie Shades of Blue, der har Jennifer Lopez i hovedrollen. Det er første gang, at Jennifer Lopez vender tilbage til serie formatet siden Hotel Malibu og South Central som hun medvirkede i for godt tyve år siden.

Det er nok ikke at træde nogen over tæerne at sige, at Jennifer Lopez ikke har haft den helt store succes i den senere tid med hendes filmroller, men det kan naturligvis være vejen til et comeback at medvirke i en serie, hvis den bliver en succes naturligvis. Udover Jennifer Lopez tæller rollelisten navne som Ray Liotta, Drea de Matteo (Sopranos, Sons of Anarchy).

Shades of Blue er en typisk “good cop bad cop” serie, hvor Lopez ikke overraskende står på de godes side, hvor hun skal finde korrupte agenter i F.B.I.

Serien får amerikansk premiere til januar, mens det endnu ikke vides hvornår den rammer de danske breddegrader. Serien er skabt af Adi Hasak, der tidligere har skrevet manuskriptet til lettere tvivlsomme film som From Paris with Love og 3 Days to Kill.

Be the first to comment on "Shades of Blue trailer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*