Shaft vender tilbage som serie

Tilbage i starten af 70’erne var Shaft filmene nogle store hits. De tre film der kom i 71′ ,72′ og 73′ havde Richard Roundtree i hovedrollen som privatdetektiven John Shaft. Filmene var med til at starte hele Blaxploitation bølgen, og er altså bestemt ikke uden betydning i filmhistorien.

Filmene blev også til en serie der fik premiere umiddelbart efter den sidste film. Den opnåede dog ikke i nærheden af den samme succes og blev stoppet efter en enkelt sæson.

I 2000 vendte Shaft så tilbage i filmen af samme navn instrueret af John Singleton (Boyz n the hood, Four Brothers), hvor Samuel L. Jackson spille den kvinde forførende, hårdtslående og retfærdighedssøgende John Shaft.

Nu bliver Shaft så endnu en gang genoplivet, og denne gang bliver det igen i serieform. Kenya Barris, der står bag serien Black-ish, skal nemlig sammen med Alex Barnow skrive manuskriptet til en ny omgang.

Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvem der skal medvirke, og ikke mindst hvem der skal spille John Shaft, men dette er endnu ikke blevet annonceret, og spår hen i det uvisse lidt endnu.

Be the first to comment on "Shaft vender tilbage som serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*