Sidste sæson af Bones rykket til næste år

Bones med Emily Deschanel og David Boreanaz i hovedrollerne har været i luften siden 2005, og er lige nu i gang med den 11. sæson.

Serien har aldrig været et stort hit blandt kritikere, men med 11 sæsoner er der ingen tvivl om at serien alligevel har haft masser af fans. Da serien var på sit højeste for godt 5 sæsoner siden, var der 12 millioner der så med, dette tal er faldet til omkring 7 millioner.

Nu er det dog ved at lakke mod enden, og Fox har efterhånden et godt stykke tid siden, annonceret, at den kommende 12 sæson også ville blive den sidste, og at den desuden med 12 afsnit vil være ca. halv længde af de andre sæsoner.

Det var egentlig planen at den 12. sæson, der også bliver kortere end de foregående, skulle have premiere til efteråret og slutte inden udgangen af året.

Det bliver dog ikke tilfældet, og fans af serien må vente en smule længere. Den 12. sæson er nemlig blevet rykket til 2017 på en endnu ikke fastsat dato, men angiveligt skulle det blive i starten af året, muligvis allerede i januar.

 

Be the first to comment on "Sidste sæson af Bones rykket til næste år"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*