Silicon Valley drømmer om Gates og Zuckerberg

I går løb sidste afsnit i anden sæson HBO komedieserien Silicon Valley over de amerikanske skærme, mens det her i landet, kan ses i løbet af dagen. Dermed er anden sæson 2 nået sin afslutning, og det er helt naturligt tid til at se frem mod den tredje.

Seriens skaber Mike Judge (der også er manden bag eksempelvis Beavis & Butt-Head), vil ikke afsløret for meget om, hvad den tredje sæson kommer til at handle om. Overfor The Hollywood Reporter har han dog afsløret, at han godt kunne forestille sig, at de kvindelige roller kommer til at fylde lidt mere.

Samtidig har han også sat navne på et par af de navne, han drømmer om, kunne medvirke i cameos i serien. Da den handler om tech og computere, er der naturligvis superstjerner fra den branche, Mike Judge meget gerne se i mindre roller.

Der er især fire mænd, som han gerne ville have med og det er Microsoft grundlæggeren og filantropen Bill Gates, Facebook stifteren Mark Zuckerberg, Apple medstifteren Steve Wozniak og Tesla bagmanden Elon Musk.

Mike Judge er dog heller ikke i tvivl om, at de nok ikke er lette at få til at være med. De er alle mange milliardærer, og behøver naturligvis ikke gøre det for andet end sjovs skyld, men derfor håber han stadig, at det måske kan lykkes.

Be the first to comment on "Silicon Valley drømmer om Gates og Zuckerberg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*