Silicon Valley 2 i skyggen af drager

På søndag har Game of Thrones sæson 5 premiere på HBO, og der er nok ikke den store tvivl om, at det er den, der vil løbe med den største omtale og få flest tweets og kommentarer med på vejen.

Det er dog ikke den eneste serie, der har premiere. Den 12. april rammer anden sæson af Silicon Valley nemlig også tjenesten, og selvom det ikke er en lige så stor begivenhed som Game of Thrones, så er der god grund til at glæde sig.

Mike Judge (der også er manden bag Beavis and Butt-head) har nemlig skabt en rigtig glimrende serie, og hvis du ikke allerede har set første sæson, så kan du godt lige nå det inden søndag, hvor anden sæson udkommer. Første sæson består nemlig kun er 8 afsnit af ca. en halv times varighed.

Serien handler om computer programmøren og nørden Richard, der har skabt en algoritme der, der er mange penge værd. Han får valget mellem at sælge for 10 millioner dollars eller for 200.000 dollars, og muligheden for at gøre en forskel. Serien følger Richard og hans venner og de valg han træffer, og de konsekvenser de nu fører med sig

 

Be the first to comment on "Silicon Valley 2 i skyggen af drager"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*