Skinner vender tilbage i ny X-files

Det er efterhånden noget tid siden, at det blev annonceret, at der kommer en ny omgang X-Files/Strengt Fortroligt, og siden har der været lidt stille omkring projektet, men nu er der nyt.

Det er nemlig kommet frem, at der vil være endnu et velkendt ansigt på rollelisten udover David Duchovny og Gillian Anderson i rollerne som Fox Mulder og Dana Scully.

Mitch Pileggi der spiller Walter Skinner, vil nemlig også vende tilbage. På Twitter skrev han nemlig forleden “Walter Skinner vil nok en gang blive sur og “bitchy” overfor hans to egensindige børn”

David Duchovny har tidligere udtalt, at både Skinner og den cigaretrygende mand ville være at finde i den kommende sæson, en udtalelse han sidenhen dog trak tilbage. Alt tyder dog på, at det bliver tilfældet med begge to.

Det er Fox der står bag serien, mens det endnu ikke vides hvem der kommer til at sende den i Danmark, men det kunne meget vel blive Viaplay, der har rettighederne til den nyeste 24 som fik 12 afsnit.

Hvis alt går efter planen så begynder optagelserne til serien til sommer, mens der endnu ikke er fastsat en premieredato til serien, der kommer efter omkring 13 års pause.

Be the first to comment on "Skinner vender tilbage i ny X-files"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*