Skuespillere KRÆVER Lynch til Twin Peaks

For ganske få dage siden kom det frem, at David Lynch ikke vil være involveret i den kommende tredje sæson af Twin Peaks, der foregår 25 år efter den første sæson. Lycnh var alt andet end tilfreds med de budgetter, der var lagt op til, og mente derfor ikke at hans vision af serien kunne føres ud i livet på de præmisser.

Det har ikke overraskende sat gang i spekulationerne om hvorvidt serien overhovedet bliver til noget, eller den helt bliver droppet, nu hvor skaberen har sagt fra. Der er nok ikke nogen tvivl om, at langt de fleste fans af serien vil foretrække at det bliver Lynch der står bag den, og det er ikke kuns fans, der har det på den måde.

Skuespillerne Sherilyn Fenn, Sheryl Lee, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Peggy Lipton, James Marshall, Al Strobel og Kimmy Robertson, der alle medvirkede i den originale og også skal medvirke i den kommende, har nemlig lavet en video, hvori de på det kraftigste opfordrer Showtime til at få Lynch med tilbage, og hvorfor det er så vigtigt. Den video kan du se her.

Der er også lavet en underskriftsindsamling med samme formål. Indtil videre er det tæt på 15.000 underskrifter. Du kan også sætte din på Change.org

Twin Peaks kan ses på Netflix

 

Be the first to comment on "Skuespillere KRÆVER Lynch til Twin Peaks"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*