Sleepy Hollow ligner en dødssejler

Der er ikke helt ubetydelige folk bag serien Sleepy Hollow, der har fået tre sæsoner indtil videre. Blandt bagmændene finder man eksempelvis Len Wiseman, der også er manden bag Underworld filmene og ikke mindst Alex Kurtzman og Roberto Orci der har været med på serier som Fringe og Alias.

Det startede da også ok for Sleepy Hollow med fornuftige seertal i den første sæson, men siden er det gået stødt ned at bakke, og nu begynder det ligne, at serien nok ikke kommer meget videre end sæson 3, der er i gang i USA på nuværende tidspunkt.

FOX har ikke annonceret at serien stopper efter denne sæson, men de har heller ikke haft travlt med at forlænge den. Det er dog ikke det, der for alvor hat sat gang i spekulationerne om Sleepy Hollows fremtid.

Det der for alvor har sat gang i rygterne, er at FOX har valgt at flytte serien til fredag aften, vil typisk ikke er en god aften, og meget ofte et tidspunkt bliver flyttet hen lige inden de bliver stoppet. Dermed tegner fremtiden ikke så lys for serien og dens fans.

Be the first to comment on "Sleepy Hollow ligner en dødssejler"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*