Snabba Cash stjerne får hovedrolle i Alex

Der kommer flere og flere originale serier fra Viaplay, der eksempelvis har haft succes med Swedish Dicks, der blandt andre har Peter Stormare på rollelisten. I 2018 har Viaplay premiere på en ny thriller serie, som har fået navnet Alex. 

Serien er på seks afsnit, og Viaplay har netop afsløret, at det bliver Dragamir “Gago” Mrsic, som blev kendt for Snabba Cash, der skal spille hovedrollen i serien, der er skrevet af de svenske forfattere Nikas Rockström og Michael Hjort. Det er desuden Dragamir Mrsic, der har været med til at udvikle serien på idebasen.

Jonas Karlén fra Viaplay forklarer, at dramathriller er absolut den mest sete genre på tjenesten, og derfor er det helt naturligt, at de kaster sig over en ny serie inden for denne genre.

ALEX handler om den benhårde og korrupte politimand, Alex, som beslutter sig for at gøre op med det kriminelle miljø og komme på ret køl. Men de mørke kræfter, han har samarbejdet med, vil ikke slippe ham, og snart bringes både Alex’ og hans families liv i fare. Samtidig får Alex en ny partner, Frida, som i virkeligheden har fået til opgave at afsløre Alex.

Serien får som nævnt premiere til næste år. Hvornår det sker er endnu ikke afsløret, men det bliver i foråret på et tidspunkt.

Be the first to comment on "Snabba Cash stjerne får hovedrolle i Alex"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*