Sons of Anarchy spin-off på vej om The Mayans

Der har længe gået rygter om en prequel serie til Sons of Anarchy,  der skulle handle om historien inden hændelserne i den oprindelige serie, og tage udgangspunkt i stifterne af SAMCRO. Kurt Sutter har flere gang bekræftet, at han har overvejet det, men at der nok går et par år, inden det sker.

Nu er der dog en hel del der tyder på, at der er mere på vej i Sons of Anarchy universet. Det forlyder nemlig, at FX arbejder på en anden spin-off serie sammen med Kurt Sutter, en serie der skal handle om den rivaliserende /samarbejdende bande The Mayans.

The Mayans, der bliver ledet af Marcus Alvarez (Emilio Rivera) spiller en stor betydning i The Sons of Anarchy, men deres historie bliver ikke fortalt i specielt mange detaljer, og derfor ville en spin-off også være oplagt.

The Mayans er dybt involveret i smugling og salg af heroin, og på deres veste står der blandt andet Los Asesinos de Dios — Guds lejemordere – ja det lyder allerede som en fremragende serie – Assassins of God er heller ikke noget dårligt bud på et navn til serien.

Der er dog stadig langt flere ubekendte, end der er fakta omkring serien. Det vides derfor endnu ikke, om den kommer til at foregå sideløbende med SOA, og om der kommer til at være ting der lapper over, eller det bliver en helt ny historie.

Angiveligt er Kurt Sutter bagmanden og exec producer på den, men det bliver ikke ham, der kommer til at stå for den, da han stadig er dybt involveret i The Bastard Executioner, som har premiere i næste måned.

Be the first to comment on "Sons of Anarchy spin-off på vej om The Mayans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*