Spacey skandalen stopper måske House of Cards

Som vi kunne berette om for kort tid siden, så bliver den sjette sæson af den populære serie House of Cards også den sidste. Nu er der dog forlydender om at sæson seks også hænger i tynd tråd. Det er det stormvejr som Kevin Spacey er kommet ud i, efter beskyldningerne om overgreb på en mindreårig dreng for mere end 30 år siden.

Produktionen af sæson var egentlig gået i gang, men nu er den sat i bero, og Netflix overvejer situationen nøje, og overvejer angiveligt helt at droppe at afslutte serien som Kevin Spacey spiller hovedrollen i, men som han også er med til at producere. De skriver dette i en pressemeddelelse, som de har udsendt sammen med produktionsselskabet MRC.

Da de stadig overvejer situationen vides det naturligvis endnu ikke hvor det kommer til at ende, og det virker voldsomt hvis der slet ikke kommer en afslutning på en af de mest toneangivende serie på Netflix, men ikke desto mindre kan det altså blive realiteterne.

Vi har for nyligt set lignende i sagen omkring Harvey Weinstein, hvor flere serie og filmproduktioner som han var involveret i, er blevet lukket ned, da der ikke er nogen der ønsker at sættes i forbindelse med det.

Kevin Spacey mister også sin Emmy

Om godt tre ugers tid var det meningen, at Kevin Spacey skulle modtage en hæders Emmy for sine mange eminente roller og ikke mindst House of Cards, men denne er altså også trukket tilbage, hvilket International Emmy Awards oplyser i en pressemeddelelse.

 

Be the first to comment on "Spacey skandalen stopper måske House of Cards"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*