Spotify på vej med ny tjeneste

På mange måder er Spotify det samme for streaming af musik, som Netflix er det for streaming af film af serie. De er nemlig begge de absolut største spillere på deres markeder. Nu er der dog noget der tyder på, at markedet for musik ikke længere er nok for Spotify, der skulle have fået mod på at prøve kræfter med streaming af serier.

De vil dog ikke starte som Netflix, der i begyndelsen sikrede sig rettigheder til en masse film og serier og først senere er begyndt at satse på egne produktioner. Spotify skulle eftersigende være indstillet på producere intet mindre end 12 egne serier, hvor Tim Robbins er involveret i mindst en af dem. Det er det Mobil.nu der bringer nyheden, og her kan man også læse, at det dog ikke på nuværende tidspunkt kan betegnes som en konkurrent, da afsnittete vil have varighed af mellem 2 og 15 minutter og primært vil være dokumentar og koncertoptagelser.

Det ændrer dog ikke ved, at Spotify så småt er begyndt at bevæge sig et på nyt territorie, og med den succes de har haft på musiksiden, er det nok en meget god ide at holde et vågent øje med dem, hvis man er en konkurrerende tjeneste i hvert fald.

Be the first to comment on "Spotify på vej med ny tjeneste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*