Stephen Kings 11/22/63 kommer på Hulu

Digitalisering melder fejl

Egentlig var det meningen af Stephen Kings roman 11/22/63, skulle blive til en film. Det var da heller ikke så underligt, at interessen var stor. Da bogen udkom gik den direkte ind på førstepladsen af New York Times Best Seller List. Bogen lå på listen i 16 uger, og har vundet flere priser, og bliver af mange kaldt en af de bedste King romaner i nyere tid.

Altså ikke så mærkeligt, at der var interesse. Det hele endte dog med at filmen ikke blev til noget, men historien for alligevel liv, den bliver nemlig lavet til en serie på 9 afsnit i stedet, hvilket også giver bedre mulighed for at få fortalt historien mere detaljeret, end hvis det skulle gøres på et par timer.

Og det er ikke hvem som helst, der kommer til at lave serien. Det bliver James Franco, der skal spille hovedrollen, mens J.J Abrams (Lost, Fringe, Star Wars VII m.m) bliver en af mændene bag serien. Blandt seriens instruktører finder man desuden Oscar vinderen Kevin Macdonald (Last King of Scotland, State of Play).

 

11/22/63 handler om en engelsklærer, spillet af James Franco, der rejser tilbage i tiden for at stoppe mordet på John F. Kennedy, der som nogen måske er klar over, og som de fleste nok ellers kan regne ud, skete på seriens dato.

 

Hulu har sikret sig rettighederne til serien, og bliver den første store satsning fra den amerikanske tjeneste på noget indhold, der ikke kan ses andre steder. I hvert fald ikke i hjemlandet USA. Det er JJ Abrams produktionsselskab Bad Robot, der står bag serien sammen med Warner Bros Television, og den blev tilbudt flere til flere, men det var altså Hulu, der sikrede sig rettighederne – i hvert fald i USA.

Det vides ikke, hvem der har sikret sig rettighederne til serien uden for USA, og hvor vi kommer til at kunne se den.

Be the first to comment on "Stephen Kings 11/22/63 kommer på Hulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*