Stranger Things sæson 3 på tegnebrættet

Stranger Things blev en stor succes for Netflix, da den havde premiere sidste år. Den skabte en enorm positiv omtale og var elsket af de fleste der så den. Det kom derfor heller ikke som den store overaskelse, da der blev annonceret en sæson 2.

Hvis man er fan af serien er der nu godt nyt, i hvert fald er der meget god sandsynlighed for at der ikke blot kommer en sæson 2, men at der også er en sæson 3 på vej af den populære Netflix serie.

Gaten Matarazzo, der spiller Dustin, har i hvert fald afsløret at sæson to også kommer til at slutte med en cliffhanger, ligesom sæson 2 gjorde det, hvilket alt andet lige betyder, at der er planer om en sæson 3, selvom det nok vil komme an på om seertallene/streamingtallene er lige så gode som det forventes.

Samtidig afslører Gaten Matarazzo også, at der kommer til at være mere action i den anden sæson, og at der udover karaktererne fra den første sæson også kommer nye til, der er med til at skabe endnu mere mystik.

Hvornår en eventuel sæson 3 kommer vides naturligvis endnu ikke, men hvis du vil hjælpe den godt på vej, kan du allerede nu se sæson 1 på Netflix og sæson 2 har premiere til Halloween (den 31. oktober).

 

Be the first to comment on "Stranger Things sæson 3 på tegnebrættet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*