Stranger Things sæson 4 er en realitet

Efter at have set den tredje sæson af Stranger Things tidligere på året, var der nok en del der sad med samme fornemmelse. Nemlig at det var en fin afslutning på eventyret i Hawkins, og at det nok var slut, selvom der naturligvis ikke bliver lagt skjul på mulighederne for en sæson mere. Det er så lige præcis hvad der kommer. Efter at der har været rimelig stille i et stykke tid, sendte Netflix nemlig ret pludseligt en teater ud til en fjerde sæson.

Der bliver mildest talt ikke løftet sløret ret meget for hvad den fjerde sæson kommer til at handle om. Dog er der en ting, der bliver slået rimelig godt fast, nemlig at lokationen bliver en ny. Dette gøres med ordene “We are not in Hawkins anaymore”.

Dette åbner naturligvis fuldstændig op for, at mere eller mindre alt kan ske i den kommende fjerde sæson. Det vides heller ikke hvor meget af castet, der bliver det originale, og hvor mange nye der kommer til. Serien har dog millioner af fans verden over, så detaljerne kan nok ikke holdes nede for længe.

Be the first to comment on "Stranger Things sæson 4 er en realitet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*