Streamingtjenester er stadig meget populære i Danmark

En af de ting der nok ikke lige går væk lige foreløbigt er mængden af streamingtjenester der findes tilgængeligt i Danmark. Faktisk kommer der nok kun flere til i hvert fald er der en tjeneste som Disney+ fornyligt åbnet op for i USA og som i fremtiden også skal åbne op i resten af verden.

Den store bølge af streaming tjenester startede i Danmark med Netflixs indtog og siden da er det gået meget stærkt og listen over streamingtjenester er de seneste par år vokset meget.

Streamingtjenester er også begyndt at lave deres eget originale indhold for at holde sig unikke i forhold til alle de andre på markedet. Det kan både være serier og film som tjenester laver som originalt indhold. I den forbindelse kan f.eks. Netflix House of Cars eller Orange is the new Black nævnes som eksempler. Derfor kan det være svært at finde bare én streamingtjeneste man gerne vil abonnere på og derfor kan det være nødvendigt som forbruger enten at have flere forskellige eller at skifte lidt imellem dem. Derfor er det heldigt at der ikke er opsigelse eller oprettelse på tjenesterne så det er nemt at skifte imellem dem.

I tidens løb er det heller ikke bare film og serier man kan streame. Selvom det stadig er det mest populære, så kan du også abonnere på bøger, lydbøger og magasiner. Der er selvfølgelig også streaming af musik som rigtig mange bruger hver eneste dag.

Streaming er blevet meget populært da det betyder at du har adgang til et stort bibliotek af enten film, serier, musik, bøger eller meget andet uden at skulle ud og give købspriser for det hele. Samtidig er det heller ikke noget der fylder fysisk i dit hjem og derfor er det meget nemt at have en streamingtjeneste, det er bare at finde hvad du gerne vil se og læne dig tilbage i sofaen.

Be the first to comment on "Streamingtjenester er stadig meget populære i Danmark"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*