Suits bagmænd laver ny serie

I sidste måned kunne man se det sidste afsnit i sæson 4 af Suits, og allerede om et par måneder kan man se det første afsnit i femte sæson. De ligger altså bestemt ikke på den lade side, når det kommer til at lave afsnit. 60 stykker er det blevet til i løbet af de sidste godt 4 år.

En anden der heller ikke hviler på laurbærerne, det er serien skaber Aaron Korsh. Han er nemlig i gang med serien Paradise Pictures, som foregår i 1940’erns Hollywood, hvor underholdningsindustrien havde nogle meget begivenhedsrige år, og hvor der blev kæmpet benhårdt for at nå til tops.

USA Networks har bestilt et pilot afsnit af serien, der bliver skrevet af Rick Muirragui, som Korsh også arbejder sammen med på Suits, hvor han både er producer og forfatter, hvilket han også bliver på Picture Paradise.

Indtil videre er der kun bestilt et pilotafsnit af serien, så der vides endnu ikke, hvornår serien kommer til at få premiere, ligesom der endnu ikke er nogen forlydender om, hvem der skal medvirke i serien, når den tid kommer.

 

Be the first to comment on "Suits bagmænd laver ny serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*