Taken kommer som serie

I 2009 havde Taken premiere. Filmen blev et globalt hit og indspillede flere hunderede millioner dollars, og fik for alvor sparket gang i Liam Neesons karriere som actionstjerne.

Efterfølgede er der kommet yderligere to film om den tidligere agent Bryan Mills(spillet af Neeson i filmene), hvis familie må gå så grusomt meget igennem. Der er nok ikke mange der vil være uenige i, at kvaliteten på de to efterfølgere har været drastisk nedadgående, og ikke tilnærmelsesvis har haft samme charme og originalitet som den første.

Nu er der så meget mere på vej i Taken universet, det er ikke i form af en fjerde film, men derimod som serie. EuropaCorp, der står bag filmene, og som er ejet af Luc Besson, der har skrevet dem, har nemlig solgt serien til NBC.

Det kommer dog med rimelig garanti ikke til at være en kopi af filmene, den kommer nemlig til at være en prequel til dem, og vil fortælle historien om  en ung Bryan Mills, og hvordan han fik sine particular set of skills, som han bruger så ofte i filmene.

Det bliver selvsagt ikke Liam Neeson, der skal medvirke i serien, men hvem det så bliver vides endnu ikke. Der er heller ikke sat en dato for, hvornår det forventes at den skal have premiere, men det må forventes at blive i løbet fa 2017.

Be the first to comment on "Taken kommer som serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*