The Blacklist er nu på Netflix

Hvis man udelukkende har kigget på udvalget af serier, så har The Blacklist længe været en af de absolut bedste (og nærmest eneste) grunde til at vælge Viaplay.

Den glimrende serie med James Spader i rollen som Raymond Reddington, er noget af det absolut bedste, der er på Viaplay, og er generelt en rigtig glimrende serier.

Nu er der så endnu flere, der får mulighed for at se den, første sæson er nemlig nu blevet tilgængelig på Netflix, og alle 22 afsnit kan ses.

Hvis man vil være helt up-to-date på serien, er man dog stadig nødt til at ty til Viaplay, her er anden sæson netop nu ved at blive vist, hvor der indtil videre har været sendt de 18 første afsnit.

The Blacklist handler om Raymond Reddington, en tidligere FBI agent der er hoppet over på den anden side, hvor han har tjent styrtende på diverse lyssky forretninger. Dette har gjort ham til en af de meste eftersøge mænd og placeret ham i toppen på FBI’s Most Wanted list.

En dag melder han sig pludselig ud af det blå, og overgiver sig, men kræver at komme til at tale med Elizabeth Keen. Han tilbyder, at hjælpe dem med at forbrydere fra øverste hylde, hvor de end ikke har hørt om mange af dem.

Han har en liste (deraf navnet), hvor han tilbyder at hjælpe med at fange dem. Han har naturligvis en skjult dagsorden, som i takt med at serien udspiller sig, bliver mere og mere åbenbaret.

James Spader er eminent i rollen, og hvis du ikke allerede har set den, så er det ved at være på høje tid.

Be the first to comment on "The Blacklist er nu på Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*