The Bodyguard sæson 2 afhænger af James Bond

En af sidste års positive overraskelser på seriefronten var Bodyguard. Den britiske serie, der blev produceret af BBC One, men på disse breddegrader har kunne ses på Netflix var ganske enkelt forrygende. Hovedrollen blev spillet af Richard Madden, som de fleste nok vil hende fra hans rolle som Robb Stark i Game of Thrones. Som det ofte er med populære serier, er der blevet talt meget om en sæson 2.

Det er da bestemt også oplagt, at vi kommer til at se meget mere til David Budd i form af Richard Madden, men lige hvornår det bliver, er dog endnu uvist. Det er dog ikke den eneste rolle, Richard Madden er blevet sat i forbindelse med. For nyligt er han netop blevet sat kraftigt i forbindelse med en af de største roller, der findes for mandlige skuespillere. Han sættes nemlig i forbindelse med rollen som verdens mest kendte hemmelige agent, James Bond.

Det er en af de roller, der konstant er skriverier om, og gud-ved-hvem har været sat i forbindelsen med rollen. Richard Madden vandt for nylig en Golden Globe for sin præstation i Bodyguard, og det er da også noget der har været medvirkende til at puste ekstra liv i rygterne. En (anonym) kilde, der angiveligt er producer på Bodyguard, har da også bekræftet, at der måske er noget om snakken. I hvert fald udtaler kilden, at en eventuelt sæson 2 afhænger af, hvorvidt han skal lave James Bond.

Det er ikke første gang han sættes i forbindelse med den prominente rolle, og har tidligere udtalt, at det naturligvis er en ære at sættes i forbindelse med rollen, men at det også er en af de roller, der er omgivet af flest rygter. Vi holder øje med sagen, men det sidste rygte er helt sikkert ikke skrevet i den sag.

Be the first to comment on "The Bodyguard sæson 2 afhænger af James Bond"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*