The Handmaid’s Tale sæson 3 teaser

Hvis du hører til de mange fans af HBO (eller rettere Hulu) serien The Handmaid’s Tale, er der godt nyt. Der er nemlig netop i forbindelse med SuperBowl kommet en ny teaser til den kommende tredje sæson af serien, der har Elisabeth Moss i hovedrollen som June.

 

En ny dag truer i den første grumme teaser til ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3, der indledningsvist spiller som en solbeskinnet hyldest til Guds/Gileads eget land, hvorefter June (Elisabeth Moss) tager over med en vanligt stålsat grimasse, ild og en hær af blodrøde kåber midt i det tidligere Washington.

SPOILER ALERT

Anden sæson sluttede som bekendt dramatisk med, at June valgte ikke at tage flugten, men i stedet blive i Gilead, for at redde datteren, men også for at tage kampen op. At dømme ud fra den korte teaser til tredje sæson, er det tid til at den kamp går i gang.

Det vides endnu ikke hvornår der er premiere på sæson 3, da Hulu/HBO endnu ikke har annonceret dette. Begge de foregående sæsoner havde premiere i april måned, og det er derfor også nærliggende at tro, at det samme bliver tilfældet med den tredje.

 

Be the first to comment on "The Handmaid’s Tale sæson 3 teaser"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*