The Leftovers forlænget med en 3. sæson

The Leftovers der netop har afsluttet sin anden sæson på HBO for kort tid siden, har høstet mange roser især ovenpå den seneste sæson. Seertallene har dog globalt ikke været så imponerende.

HBO Nordic har meldt ud at The Leftovers var den 6. mest streamede serie på tjeneste i november måned, hvilket tyder på, at den har bedre fat på vores breddegrader end i eksempelvis USA.

Grundet de lidt svingende seertal har der, ikke overraskende, været sået tvivl omkring seriens fremtid. Seriens skaber Damon Lindelof har udtalt, at han meget gerne vil lave endnu en sæson, og det kommer han også til.

HBO har nemlig bekræftet, at der kommer en tredje sæson af serien. Hvis man er stor fan af serie, er det naturligvis gode nyheder, men der er også lidt malurt i bægeret. HBO’s øverste chef Michael Lombardo, der har lovprist serien, har nemlig udtalt, at der som sagt kommer en tredje sæson, men at det bliver den sidste.

Til gengæld lover både Lombardo og seriens skabere, der udover Lindelof også tæller Tom Perrotta, at det bliver en hæsblæsende omgang, men derudover er der ingen detaljer omkring den.

Det vides endnu heller ikke hvornår den forventes at have premiere på HBO og HBO Nordic.

Be the first to comment on "The Leftovers forlænget med en 3. sæson"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*