The Ridiculous 6 er den mest sete film på Netflix

The Ridiculous 6 med Adam Sandler i hovedrollen (og han har også skrevet og instrueret den), har fået ham i modvind, da den er blevet kaldt nedværdigende og racistisk. Udover det er det også en af de værst anmeldte film i Adam Sandlers i forvejen svingende karriere.

Filmen er den første i rækken af film, der er lavet eksklusivt til Netflix, og udover at den er blevet elendigt modtaget på flere plan, så er der også en anden lille finurlig omkring filmen. Det er nemlig den mest sete på Netflix. Ikke i dag, eller i denne uge, eller i år for den sags skyld, men nogensinde i forhold til hvor længe den har ligget på tjenesten (ca. 30 dage).

Det er måske ikke den helt store overraskelse, da Adam Sandler altid har haft et trofast publikum, der har set hans film, nærmest lige meget hvor dårlige de end har været, og nu har de så fået muligheden for at se den gratis, hvis de vel og mærket har haft abonnement på Netflix.

Så selvom kritikken er haglet ned over Adam Sandler og lidt Netflix, så er der nok ikke nogen af dem der er specielt kede af resultatet, og der da også mange flere på vej, da Adam Sandler har skrevet en kontrakt med en håndfuld film til streamingtjenesten, der for kort tid siden blev global.

Hvor mange det så drejer sig om, er uvist, da Netflix er notoriske for ikke at udtale sig om andet end antallet af abonnenter.

Be the first to comment on "The Ridiculous 6 er den mest sete film på Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*