The Walking Dead stopper aldrig

Om en måneds tid vender The Walking Dead tilbage med anden del af sæson 6. Derudover er det allerede for længst annonceret, at der kommer en syvende sæson, hvilket vil bringe serien op omkring 100 afsnit, hvilket i sig selv er imponerende.

Hvis man er fan af The Walking Dead skal man dog ikke gå og frygte at serien nærmer sig sig afslutning. Joel Stillerman, der er chef for programmer hos AMC er blevet interviewet af Vulture omkring seriens fremtid.

Her udtaler han, at de ikke en gang tænker på serien slutning, og at de kun fokusere på, at holde serien i live, så længe som der er historier at komme efter i tegneserien, som serien er baseret på.

Så længe Robert Kirkman skriver nye historier, så fortsætter serien altså også på tv. The Walking Dead er en af de absolut mest populære serier, der kan opdrives, og derfor er det da heller ikke så underligt, at AMC vil fortsætte med deres massive succes.

I første omgang må vi som skrevet vente en lille måned tid til serien vender tilbage på Valentines Day med anden del af sjette sæson, hvor Kirkman har lovet masser af død og blod.

Be the first to comment on "The Walking Dead stopper aldrig"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*