Ting, du kan lave, mens du ser serier

Netflix og de mange egenproduktioner

Artikler på serienyt kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Er du også typen, der bruger utrolig meget tid foran skærmen på at se tv-serier? Det er ikke så usædvanligt, da der netop nu findes en lang række gode tv-serier på både Netflix og HBO, som man bare skal se. Oplever du dog, at du sommetider får en smule dårlig samvittighed, fordi du bruger så meget tid på at se serier, kan du med fordel lave andre ting imens. Det er ikke alle serier, der kræver ens fulde opmærksomhed, og her i artiklen vil du blive præsenteret for en række ting, du kan lave, mens du ser serier.

Få gjort de ting, du ikke når i løbet af hverdagen

Næste gang, du sætter dig til at se din yndlingsserie, kan du med fordel få gjort alle de ting, du ikke når i løbet af hverdagen. Det kan for eksempel være at vaske tøj eller at tørre støv af i lejligheden. Du kan også forkæle dig selv en smule ved at lægge neglelak eller tage en hårkur i, mens du ser serie. Det handler altså om at udnytte, at man sidder stille i lang tid, når man ser en serie, og i den tid kan man lige så godt gøre sig lidt lækker og forkæle sig selv.

Udnyt tiden optimalt ved at strikke eller hækle samtidig med

Det er for tiden rigtig populært at strikke og hækle blandt unge mennesker, og det kan du sagtens gøre, mens du ser en serie. Du kan eksempelvis hækle et cover til din computer eller smartphone, eller du kan vælge at hækle nye karklude til køkkenet. Du kan også vælge at strikke i stedet, og her er der ligeledes mange muligheder såsom at strikke et halstørklæde eller et tæppe. Når man strikker og hækler, samtidig med at man ser en god serie, formår man virkelig at udnytte tiden optimalt.

Indhent forskellige forsikringstilbud, du kan sammenligne

Har du brug for nye forsikringer? Det er langt fra alle, der har forsikringer, men det bør man bestemt have, da man således er bedre stillet, såfremt uheldet skulle være ude. Mangler du også at
tegne forsikringer, eller vil du bare gerne have en bedre pris på forsikring, er det også noget, man kan foretage sig, mens man ser serier. I den forbindelse er det en rigtig god idé at indhente en række forsikringstilbud, som du kan sammenligne med hinanden. Ved at sammenligne forskellige tilbud med hinanden og undersøge flere uligheder har du med garanti større chance for at finde lige netop den forsikring, der passer bedst muligt til dig og dine behov.

Få styr på din rodeskuffe derhjemme

Mens du ser din yndlingsserie, kan du også med fordel få ryddet op i nogle af dine ting derhjemme. Alle mennesker har en rodeskuffe eller et helt rodeskab, der flyder med gamle kvitteringer, regninger og papirer. Hvorfor ikke udnytte tiden, mens du ser serie, på at få ryddet op i alle dine ting, så du kan få skabt et bedre overblik? Som tidligere nævnt er det de færreste tv-serier, der kræver din fulde opmærksomhed hele tiden, og derfor kan du lige så godt udnytte tiden til at gøre noget fornuftigt.
Det må være de færreste mennesker, der ligefrem nyder at rydde op, men denne kedelige tjans vil med garanti blive meget sjovere, hvis du har en god og spændende tv-serie kørende samtidig med.

Be the first to comment on "Ting, du kan lave, mens du ser serier"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*