Top Gear kommer nu på dansk

Billede fra Felix Smith instagramBillede fra Felix Smith instagram

Et af verdens mest populære programmer Top Gear kommer snart på dansk. Programmet der har kørt siden 2002 (oprindeligt startede det i 1977, men den version vi kender er fra 2002). Det er det mest sete faktuelle tv-program i verden. Det er ikke længere Jeremy Clarkson og Richard Hammond der står i spidsen for det, hvilket også fik populariteten til at dale. Nu bliver så så pustet nyt liv i programmet, det kommer nemlig i en dansk udgave.

Felix Smith, der skal være vært på programmet, har således afsløret nyheden, at Top Gear nu kommer på dansk på Kanal 5 til foråret. Han skal ikke være alene om at lave det. Med sig får han nemlig skuespilleren Dar Salim (der blandt andet har medvirket i Game of Thrones) og tidligere racerkører Jesper Carlsen.

Det vides ikke helt hvor tæt på formatet kommer til at ligne det oprindelige, men de tre værter kommer til at køre rundt i skandinavien i nogle timer, der vil få bilentusiaster til at savle. Så det lyder rimelig meget som noget man kender, hvis man har set originalen.

 

 

 

 

Be the first to comment on "Top Gear kommer nu på dansk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*