Trailer til Susanne Biers serie The Night Manager

De fleste kender nok Susanne Bier som filminstruktør, hvor hun har stået bag flere af de største succeser i dansk filmhistorie som Den Eneste Ende, Brødre Elsker dig for Evigt og ikke mindst Hævnen, der vandt en Oscar for bedste udenlandske film.

Oscar succesen var naturligvis også med at til give hende muligheden for at arbejde med store udenlandske navne, hvor hun for et par år tilbage lavede Serena med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i hovedrollerne. Filmen blev godt nok en dundrende fiasko, men Susanne Bier kan naturligvis stadig arbejder samme med store udenlandske navne.

Hendes nyeste projekt markerer hendes debut som serie instruktør, hvor hun står bag serien The Night Manager, der er baseret på en bog af John Le Carré. På rollelisten finder man blandt andre Tom Hiddleton (The Avengers) og Hugh Lauire (House).

Serien ser ud til at være et godt stykke fra hendes tidligere værker, hvor tempoet har været en smule lavere, end det ser ud til at være i The Night Manager. Det vides endnu ikke hvornår serien kommer til Danmark.

Be the first to comment on "Trailer til Susanne Biers serie The Night Manager"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*