Training Day kommer som serie

Tilbage i 2001 var der premiere på Antoine Fuqua’s Training Day, der blev en stor succes og indspillede mere end 600 millioner kroner, og gav en Oscar til Denzel Washington for bedste mandlige hovedrolle.

Det er altså omkring 15 år siden at filmen havde premiere, men nu bliver der pustet lidt nyt liv i den. I følge The Wrap, har CBS nemlig bestilt et pilotafsnit en Training Day serie, der er basere på Fuqua’s film, der blev skrevet af David Ayer.

Serien kommer til at foregå 15 år efter hændelserne i filmen udspillede sig, hvilket naturligvis vil sige i nutiden. Hovedpersonen bliver en ung afro-amerikansk politibetjent, der bliver overført til en eliteenged i LAPD, hvor han bliver makker med en lettere umoralsk hvid betjent, altså lidt den omvendte historie i forhold til filmen.

Bag serien er der store kræfter, og det er ikke så underligt at CBS har bestilt et pilotafsnit og er meget interesseret i serien. Det bliver nemlig Antione Fuqua, der skal instruere første afsnit. Udover Training Day har han stået bag film som Olympus has Fallen, The Equalizer og senest Southpaw. Manuskriptet bliver skrevet af Will Beall det udover at have skrevet en del afsnit af Castle også skrev Gangster Squad. Begge de to bliver producere på serien sammen med blandt andre Jerry Bruckheimer og Jonathan Littman.

Hvem der skal medvirke i serien vides endnu ikke, eller er i hvert fald ikke offentliggjort.

 

Be the first to comment on "Training Day kommer som serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*