Transparent sæson 3 har fået grønt lys

Amazon har haft stor succes med deres serie Transparent, der herhjemme kan ses på Viaplay. Serien er blevet rost til skyerne og vandt også flere Golden Globes, da de blev uddelt tidligere på året.

Derfor var det heller ikke så mærkeligt, at Amazon var hurtige til at give grønt lys til en sæson mere. Det lader ikke til, at Amazon har nogen som helst tvivl om, hvorvidt sæson 2 bliver en succes. Derfor har de også allerede annonceret, at der også kommer en sæson tre, hvilket altså sker endnu inden anden sæson har haft premiere.

Transparent handler om familien Pfefferman, hvor faderen “Maura” i en sen alder vælger at springe ud som trans, hvilket naturligvis forklarer titlen. Udover Maura (der bliver spillet sublimt af Jeffrey Tambor) og ekskonen Shelly, handler den om parrets tre børn, der alle er vidt forskellige karakterer.

Det er en serie, hvor der er masser af plads til at persongalleriet kan udvides, og hvor der er mange historier at fortælle, om dem der allerede er med. Derfor giver det også god mening, at Amazon allerede nu har sagt ja til en tredje sæson, så forfatterne på serien ved, hvad de har at arbejde med fremover.

Der er endnu ikke sat en premieredato for anden sæson.

Be the first to comment on "Transparent sæson 3 har fået grønt lys"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*