Troldspejlet rykker til DR2

Der er mange der elsker Troldspejlet, som efterhånden har kørt i 30 år. Jacob Stegelmann er legendarisk og et ikon inden for tegneserier, fantasy, sci fi og computerspil. Mange af os er vokset op med Troldspejlet og Jacob Stegelmann. De senere har man kunne se Troldspejlet på Ultra, men det bliver der nu lavet om på.

Mange af os er netop vokset op med Troldspejlet, og kernepublikummet er voksne mennesker, der er vokset op med det og ikke børn. Det har Danmarks Radio nu taget konsekvensen af. De har nemlig valgt at flytte Troldspejlet fra Ultra og til DR2, der alt andet lige må siges at være en væsentlig mere voksen kanal.

Samtidig er det også slut med det oprindelige navn, fremover kommer det nemlig til at hedde Troldspejlet & co. Der vil fremover være flere gæster og også publikum. At de rækker det væk fra Ultra og til DR2 åbner desuden en ny dør. Tidligere har der ikke været meget med gyser og horror, da modtagerne har været, eller i hvert fald har kunne være børn. Med flytningen til DR2 bliver der åbnet op for dette. Det er en genre der bliver stadig mere og mere populær, og det giver derfor mening på mange måder.

 

Be the first to comment on "Troldspejlet rykker til DR2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*