True Detective instruktør laver The Alienist

Cary Fukunaga der på fremragende vis instruerede samtlige afsnit af True Detective, er ikke involveret i anden sæson, hvor det er forskellige instruktører, der skal stå for den del. Det var angiveligt fordi, at de kunne blive hurtigere færdig, hvis de tilknyttede en masse forskellige instruktører frem for kun at bruge en.

Det betyder dog ikke, at Fukunaga kommer til at gå arbejdsløs. Det er nemlig kommet frem, at han skal stå bag serien The Alienist, der er baseret på bogen af samme navn skrevet af Caleb Carrs.

Der er tale om en mørk krimi, så det burde ligge lige til højrebenet for Fukunaga. Manuskriptet er skrevet af Hossein Amini, som også var med til at skrive Nicolaj Winding Refn’s Drive, så kræfterne bag serien fejler i hvert fald ikke noget.

Det vides endnu ikke, hvem der skal medvirke i serien, eller hvornår det forventes at den skal have premiere. Det vides heller ikke, hvem der kommer til at få rettighederne, men med hans CV bliver det nok ikke svært at få solgt den til HBO eller Netflix.

Senere på året er Cary Fukunaga aktuel med filmen Beasts of no nation, der har Idris Elba i hovedrollen. Filmen er både skrevet og instrueret af Cary Fukunaga og er lavet direkte til Netflix. Der er dog endnu ikke sat en premieredato på den.

Be the first to comment on "True Detective instruktør laver The Alienist"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*