True Detective sæson 2 hitter

Hvis man spørger langt størstedelen af anmeldere verden over, så har anden sæson af True Detective ikke den samme kvalitet som den første havde – i hvert fald ikke bedømt ud fra første afsnit.

Det har dog ikke skræmt fansene. Det første afsnit af sæson 2 blev nemlig set  3,2 millioner seere i USA. Det er et højere antal end samtlige afsnit af den første sæson (hvis man ser bort fra finaleafsnittet).

Dermed ser anden sæson ud til at blive en succes, selvom det naturligvis er svært at sige, om dette tal kommer til at stige eller falde i de kommende uger.

True Detective var dog ikke den eneste nyhed på HBO, der var nemlig også premiere på komedieserien Ballers med Dwayne “The Rock” Johnson i hovedrollen. Der var 2,2 millioner der blev hængende og så den.

Endelig var der også premiere på The Brink med navne som Jack Black og Tim Robbins på rollelisten. Den var der 1,6 millioner der valgte at se premieren på.

Tallene for mange der har set serierne på verdensplan på streamingtjenesterne, er ikke blevet offentliggjort af HBO, så præcis hvor mange der har set det – ja det vides altså ikke.

Be the first to comment on "True Detective sæson 2 hitter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*