True Detective sæson 2 teaser

En af sidste års absolut bedste serier, og en af de bedste serier nogensinde, var HBO’s eminente True Detectice, der havde Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollerne.

Serien blev en stor succes, og derfor var det heller ikke overraskende, da det blev annonceret, at der ville komme efter efterfølger til den. I modsætning til den første sæson bliver alle afsnit dog ikke instrueret af den samme mand (Cary Fukanaga), men af flere forskellige. Eksempelvis har Fast & Furious instruktøren Justin Lin instrueret de første to, mens danske Janus Metz Petersen også har instrueret et enkelt afsnit.

Det er dog ikke kun bag kameraet, er der er sket ændringer. Alle de medvirkende er nemlig også nye. På rollelisten finder man eksempelvis Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch og Rachel McAdams.

I dag har HBO så løftet sløret en for en teaser til serien, og i samme ombæring har de annonceret, at første afsnit vil kunne ses fra den 21. juni på HBO, hvilket naturligvis også tæller HBO Nordic.


Be the first to comment on "True Detective sæson 2 teaser"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*