True Detective sæson 3 teaser trailer

HBO har netop afsløret de første levende billeder fra tredje sæson af True Detective, der får premiere i starten af næste år. Teaser traileren der netop er kommet online ser ganske lovende ud. Det skal ikke være nogen hemmelighed at sæson to af serien mødte ganske voldsom kritik. Den kommende sæson 3, kommer ikke umiddelbart ud til at ligne nogen af de foregående sæsoner.

Hvor den første og meget roste (med rette) sæson, havde to hovedroller, var der væsentlig flere i sæson 2, i den kommende tredje sæson, lader det til at være koncentreret om en enkelt hovedkarakter Wayne Hays. Han bliver spillet af Oscar vinderen Mahershala Ali, der vandt for bedste bi-rolle i Moonlight sidst år. Mange vil nok også genkende ham som Remy Danton fra House of Cards eller Cornell ‘Cottonmouth’ Stokes fra Luke Cage. 

Denne gang er det dog slut med biroller og han træder helt i front som hovedrolle. Det vides ikke præcist hvornår, der er premiere på sæson 3, men som man kan se i teaseren herunder er det i januar 2019.

 

 

Be the first to comment on "True Detective sæson 3 teaser trailer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*