TV-serie på vej om Nicki Minaj

Nicki Minaj er nok bedst kendt som på billedet ovenfor, som en rapper/sangerinde, der ikke er bange for at vise lidt hud og ryste med lidt af hvert. Udover at hun kan kalde sig musiker, kan hun også kalde sig skuespillere, da hun har medvirket i et par film.

Snart kan hun også skrive producer af en tv-serie på det visitkort, og som om det ikke er nok, så er der tale om en serie der handler om ingen ringere end….. hende selv.

Den amerikanske station ABC Family har bestilt en komedieserie, der handler om Nicki Minaj og hendes familie, fra den tid hvor de immigrerede til USA fra Trinidad, fokus vil være på hendes opvækst i Queens og på hendes musikalske karriere, hvor hun er blevet en af verdens mest populære og omtalte kvinder.

Ikke overraskende holder Minaj sig ikke kun bag kameraet, hun vil nemlig også være på rollelisten i serien, der endnu ikke har fået et navn.

Karey Burke fra ABC udtaler, at han glæder sig til at vise den historie, som der ikke er mange der kender omkring Nicki Minaj om hvordan hun er blevet den superstjerne hun er i dag.

Der er endnu ikke nogen forlydender om, hvem der ellers skal medvirke i serien, eller hvornår den forventes at få premiere. Dog skulle det være rimelig sikkert og vist, at den skal optages hen over vinteren.

Be the first to comment on "TV-serie på vej om Nicki Minaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*